maandag 26 augustus 2013

Nieuwe producten, deel II

Alright, vandaag deel twee van de berg nieuwe verzorgingsproducten! Deel I kun je hier terugvinden.

Body butters, balsem
en scrubs



Body butter (veganistisch)
Bevat kokosolie, sheabutter, amandelolie, vitamine E-olie, geurolie of etherische olie.
Deze butters zijn superverzorgend!
Kokosolie en amandelolie zorgen voor een intense hydratatie en worden sneller door de huid opgenomen dan olijfolie. Sheabutter verzacht en houdt de huid elastisch. Momenteel verkrijgbaar met sinaasappelgeur (met etherische olie), vanille, jasmijn, natuur (zonder geur), kamille en amber (niet op foto). De butters voelen redelijk stevig aan omdat kokosolie en sheabutter op kamertemperatuur harde vetten zijn. Maar van zodra je ze op de huid aanbrengt, smelt de butter en kan hij heel makkelijk uitgesmeerd worden. Je hebt maar een klein beetje nodig om een groot oppervlak in te smeren.

De glazen potten zijn, zoals je misschien kunt zien, gerecycleerd. De reden: recyclage is goed (duh), en vanzelfsprekend heeft dit ook een voordeel qua prijs (zowel de productie- als verkoopprijs). De potten zijn proper uitgewassen én gesteriliseerd. Ze bevatten allemaal 200 ml butter, en kosten 10 euro per stuk.


Body Butter Lavendel (veganistisch)
Bevat kokosolie, sheabutter, aftreksel van lavendelknopjes in zonnebloemolie, vitamine E-olie, lavendel etherische olie.
Deze butter bevat zowel zelfgetrokken lavendelolie als etherische olie van lavendel. Deze verschillen van de gewone butters wegens de pijnstillende, kalmerende en bacteriedodende werking. Heel goed voor een geschaafde of (pijnlijk) droge huid.
Bovenstaande potjes bevatten 150 ml en kosten 10 euro.



Lavendelbalsem (veganistisch)
Bevat zelfgetrokken lavendelolie (zonnebloemolie en lavendelknopjes), carnaubawas, etherische olie van lavendel, vitamine E-olie.

Voor de heel droge plekjes is er de veganistische balsem met dubbele dosis lavendel, die pijnstillend en bacteriedodend werkt. De carnaubawas legt een beschermend laagje op de huid waardoor de balsem langer blijft zitten. Onder andere perfect voor gebarsten lippen. Ik gebruik deze zelf vaak als ik een verkoudheid heb en de huid op en rond mijn neus kapot gesnoten is :)
De pot bevat ongeveer 70 gram product en kost 8,5 euro.


Scrubs (veganistisch)

De suiker- en zoutkristallen scrubben op een natuurlijke manier dode huidcellen weg, terwijl de oliën ook meteen de huid eronder voeden.

Een zoete scrub met heerlijk romig parfum.
Bevat: bruine suiker, kokosolie, vanille- en kokosgeur, vitamine E-olie.

Een oppeppende scrub met tonificerend citroensap en frisse sinaasappelgeur. Opgelet: gebruik de zeezoutscrub niet op een beschadigde huid!
Bevat: zeezout, zonnebloemolie, citroensap, etherische olie van sinaasappel, vitamine E-olie.
Et voila, dat was deel twee van de drie! Binnenkort komt het laatste en meest omvangrijke deel: de zepen! Tot dan! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten