zondag 25 augustus 2013

Nieuwe producten, deel I

Het was weer eventjes geleden, maar eindelijk kan ik terug wat berichten posten! Ik ben namelijk klaar met het maken van nieuwe producten voor Fair Festival (de overschot staat daarna natuurlijk ook nog te koop).

In de aanbieding: een serieuze hoop zeep, heel veel lippenbalsems, een mooie reeks body butters, lavendelbalsems en bruisballen. Aangezien ze allemaal ineens posten misschien wat veel is, heb ik besloten om de producten op te delen en elke dag een reeks te laten zien.

First up: Bruisballen en lippenbalsems!







Bruisballen (veganistisch)
Bevat natriumbicarbonaat, citroenzuur, kokosolie, geurolie of etherische olie, vitamine E-olie, eventueel: kleurstof en gedroogde vlierbloesems.
Geniet van een extra verzorgend moment in je bad! Terwijl natriumbicarbonaat (= zuiveringszout) de bal doet bruisen, verzacht het ook hard water. Citroenzuur werkt tonificerend op de huid. De kokosolie lost op in het water en zorgt voor een totale hydratatie van het hele lichaam. Verkrijgbaar in verschillende geuren (momenteel: zoete amber, honing, pepermunt met etherische olie, kamille met vlierbloesems -niet op foto).
Een half balletje volstaat voor 1 badbeurt. Per pakje van 2 kosten ze 2 euro.

Ananas
Perzik


Appel

Natuur (zonder smaak)
Sinaasappel (etherische olie)



Lippenbalsems (verkrijgbaar in vegetarische en/of veganistische versie) 5 ml
Bevat amandelolie, bijenwas of carnaubawas, sheabutter, smaakolie of etherische olie, vitamine E-olie. Eventuele kleur: micapoeder.


Deze balsems met amandelolie en sheabutter verzorgen de lippen optimaal, en bestaan in vegetarische en/of veganistische versie. De vegetarische balsems bevatten bijenwas, terwijl de veganistische versie carnaubawas als emulgator heeft. Beide soorten was leggen een laagje op de lippen waardoor de balsem langdurig blijft zitten. Verkrijgbaar in verschillende smaken. 2,5 euro per balsem.

Ik heb ook nog enkele oudere balsems liggen. Deze zijn iets groter dan de nieuwe balsems, en waren vroeger ook iets duurder, maar zal ik nu ook voor 2,5 euro van de hand doen. Ik heb er nog in de smaken Natuur, Perzik, Caramel en Marsepein (vegan). Wie dus een grotere stick wil, moet rap zijn :)


De body butters, lavendelbalsem en zepen komen nog aan de beurt. Wel kan ik al zeggen, dat iedereen die iets bij Absoluut koopt op Fair Festival, ook een klein zeepje meekrijgt!


Tot binnenkort voor een nieuwe update!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten